Gidslet Forstør

Gidslet (e-bog, epub)

Af: Poul Abildgaard

Forlag: Eksistensen
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 128
Dato for udgivelse: 2017-08-25
Udgivelse: 2. udgave
ISBN-13: 9788741003085
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 238 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Ungdomsromanen "Gidslet" udspiller sig i middelalderens Danmark, hvor kristendommen har gjort sit indtog, men landets sikkerhed trues.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
79,00 kr
epub
36,80 kr

36,80 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Med et brag faldt den enorme gudestøtte til jorden, rokkede et par gange og lagde sig til hvile med en knasende lyd. Et øjeblik var alt helt stille. Så blev stilheden brudt af jubelråb, da ærkebiskop Absalon trådte frem og råbte: “Den afskyelige afgud Svantevit er død. Kristus har sejret. Pris ham, alle I tapre soldater, thi dette er jeres værk, og for dette skal I arve evigt liv.”" “Gidslet” begynder i den vendiske by Arkona, der er blevet erobret af kong Valdemar og biskop Absalon. Alle vendere tvangsdøbes, og som en sikkerhed for omvendelsen tages den unge fyrstesøn, Jaroslaw, med til Danmark som gidsel. Dette er indgangen til middelalderromanen “Gidslet”, der udspiller sig i en af Danmarkshistoriens mest spændende perioder. Kristendommen har slået rødder, men landets sikkerhed trues stadig – både indefra og udefra. I den medrivende fortælling følger læseren drengen Jaroslaws dramatiske liv blandt munkene ved Sorø Kloster.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gidslet

Gidslet

Ungdomsromanen "Gidslet" udspiller sig i middelalderens Danmark, hvor kristendommen har gjort sit indtog, men landets sikkerhed trues.