Grevinde Clara Forstør

Grevinde Clara (e-bog, epub)

Af: Carl Muusmann

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 145
Dato for udgivelse: 2017-02-02
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711578100
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1419 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Et drama af Carl Muusmann om en smuk, kvindelig cirkusartist, der er elsket af både publikum og presse. En dag møder hun en ung, italiensk greve, og de to forelsker sig i hinanden. Det tegner lyst for Claras fremtid, men skæbnen er lunefuld og snart tager tingene en uventet drejning.
Carl Muusmann (1863-1936) var en dansk forfatter og journalist. Han blev født i Slesvig men flyttede i sin barndom til Roskilde og sidenhen til København. Carl Muusmann arbejde som journalist ved forskellige aviser og dagblade, blandt andet Berlingske Tidende og Nationaltidende.
Han debuterede som forfatter med novellesamlingen "Forfløjne Pile" i 1887, der efterfulgtes af en række romaner. Carl Muusmann blev særlig kendt for sine kriminalromaner, hvor han var en pioner. Kriminalromanen "Fange no. 113" fra 1903 blev brugt som udgangspunkt for Carl Th. Dreyers stumfilm med samme navn fra 1917.
Carl Muusmann skrev også science fiction genren i "Nordpolens hemmelighed" fra 1908, der blev godt modtaget i sin samtid. I 1924 kunne Carl Muusmann også bryste sig af titlen som dramatiker, da han skrevt folkekomedien "De grønne Drenge" som
Det Ny Teater opførte.
I 1933 oplevede Carl Muusmann den anerkendelse at blive slået til Ridder af Dannebrog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Grevinde Clara

Grevinde Clara