Gud i klemme (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Carsten Breengaard


Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788774672746
Udgivelsesdato: 14-10-2015
Sideantal: 131 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 312 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
90,30 kr
PRIS
90,30 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

De seneste år har Vorherre i himlen været under heftig beskydning fra sin egen menighed på jord. Fra Thorkild Grosbøll, der frejdigt proklamerede sin mangel på tro, til Per Ramsdal, der kaldte opstandelsen en nødløgn. Nej, opstandelse er for de umoderne, og Bibelens hovedperson er den følsomme Jesus, ikke den forsonende Kristus, må man forstå.

Med GUD I KLEMME tager Carsten Breengaard fat på debatten og påviser, at der ikke er meget nyt i opgøret med en almægtig Gud, men også, at opgøret afsporer kristendommen.

Vorherre skal nok klare sig trods tvivlende præster, men hvad med os andre? Uden sprog for en tro, der tilsiger en skabende kraft bag verden, bliver menneskelivet over¬fladisk. Når vi står over for hinanden i eksistensens yderpunkter, kræves et sprog, der kan bære. Det er bogens hensigt at pege på dette sprog.

Carsten Breengaard (f. 1943) er dr.theol. og tidligere lektor i kristendomshistorie ved Københavns Universitet. Han er forfatter til en lang række artikler og bøger, bl.a. Muren om Israels hus (1982), Kristenforfølgelser og kristendom (1992) og Paradissekten – frelseshistorie og kristen identitet (2007).

Anmeldelser (0)