Guide til Danmarks indkøb af nye kampfly Forstør

Guide til Danmarks indkøb af nye kampfly (e-bog, pdf)

Af: Andreas Krog

Forlag: Andreas Krog Medier ApS
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 45
Dato for udgivelse: 2015-01-28
ISBN-13: 9788799800728
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2912 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Få overblikket over Danmarks indkøb af nye kampfly for op mod 30 mia. kroner med denne guide skrevet af en Danmarks førende eksperter på området.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Paperback
165,40 kr
epub
89,40 kr
pdf
103,15 kr

103,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvorfor skal vi købe nye kampfly, hvilke politiske dagsordener spiller ind, hvad er det for fly vi kigger på og hvad er deres styrker og svagheder? Det er nogle af de spørgsmål, som denne guide til Danmarks kommende indkøb af afløsere for F-16 flyene giver svar på. Den kommer også ind på lobbyisme, arbejdspladser og de mange andre faktorer, som spiller ind når danmarkshistoriens største våbenkøb skal afgøres om ganske kort tid. Et programkontor under Forsvarsministeriet evaluerer tre kandidater, og politikerne skal i 2015 vælge hvilket fly, der skal forhandles videre med. Der er dog begrænset offentlighed omkring processen. Det kan derfor være svært at få det store overblik over indkøbet, der formentlig vil beløbe sig til et sted mellem 20 og 30 mia. kroner i anskaffelsespris og mellem 60 og 90 mia. kroner i flyenes samlede levetid over 30 til 40 år. Det råder denne guide bod på. Andreas Krog driver nyhedssitet nytkampfly.dk og har siden 2008 beskæftiget sig med kampflyindkøbet som journalist og nysgerrig skatteyder. Han holder foredrag og optræder i andre medier med sin viden om milliardindkøbet samt skriver om militære emner i danske og internationale fagblade og magasiner. Indholdsfortegnelse: Indledning Oversigt Historie F-16 Fighting Falcon Indkøbsprocessen Centrale aktører Forsvarsindustri og modkøb Lobbyisme og kampagnearbejde Storpolitik Boeing F/A-18F Super Hornet Eurofighter Typhoon Lockheed Martin F-35 (Joint Strike Fighter) Dem der ikke ville være med Kandidaternes styrker og svagheder Nyttig litteratur

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Guide til Danmarks indkøb af nye kampfly

Guide til Danmarks indkøb af nye kampfly

Få overblikket over Danmarks indkøb af nye kampfly for op mod 30 mia. kroner med denne guide skrevet af en Danmarks førende eksperter på området.