Håndbog for enlige mødre: - en praktisk guide (Ebog, Pdf, Dansk)

Af: Trine Toft


Forlag: Forlaget Pretty Page
Format: pdf
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799872565
Udgivelsesdato: 18-05-2016
Sideantal: 79 Sider
Filtype: pdf
Filstørrelse: 1020 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
<i>Håndbog for enlige mødre</i> giver med praktiske anvisninger, tips til en nemmere hverdag og masser af nyttige links en hjælpende hånd til de enlige mødre, der har brug for det.
Formater / udgaver
48,20 kr
PRIS
48,20 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Håndbog for enlige mødre er en bog til dig, der står lige midt i skilsmissen, men også til dig, der har været enlig mor længe, og måske godt kunne trænge til at få lidt inspiration til at leve det gode liv som enlig mor. Eller måske er du en af dem, der ligger søvnløs om natten og overvejer, om du burde blive skilt og gerne vil vide, hvad du går ind til i livet som enlig mor, på godt og ondt. I så fald er denne bog også til dig.

Bogen indeholder:

- Tjekliste til skilsmissen og ideer til, hvordan man får pengene til at slå til - Hvilken økonomisk hjælp der findes til enlige mødre, og hvor man kan søge den - Hvordan man skruer en god hverdag sammen for sig selv og sine børn - Hvad man kan lave på en regnvejrsdag samt gode ferie-forslag - Og et helt kapitel om at finde sig selv og om måske at finde en mand

Håndbog for enlige mødre har svaret på det hele og masser af links til steder, hvor du kan læse mere. I bogen finder du også masser af genveje og lave gærder, som du kan springe over og dermed få mere tid til at koncentrere dig om det vigtigste i dit liv: dine børn. Og ikke mindst dig selv.

Anmeldelser (0)