Håndbog til virksomhedsoverdragelse (Ebog, Epub, Dansk)

Forfattere: Dorte Nguyen, Wasiim Bahr


Forlag: Books on demand
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743037040
Udgivelsesdato: 14-09-2020
Udgiver: Books on Demand
Sideantal: 96 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 148 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
119,30 kr
PRIS
119,30 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Det er med håndbog til faget virksomhedsoverdragelse forsøgt at give et overblik over de fag, der indgår i faget virksomhedsoverdragelse.

Håndbogen er udarbejdet til fordel for de jurastuderende fra Aalborg Universitet med faget virksomhedsoverdragelse. Håndbogen kan dog stadig benyttes af andre studerende eller andre med interesse for faget.

Håndbogen kan med fordel benyttes som hjælpemiddel til opgaveløsning og eksamenslæsning. Derudover kan hvert underemne benyttes til den mundtlige eksamen som disposition herfor.

Håndbogen indeholder: Begreb og bevæggrund Forløb Aktører Aktieoverdragelse Aktivoverdragelse (substansoverdragelse) Alternativer til overdragelse Salg af virksomheder ved auktion Salg af nødlidende virksomheder Foreløbige/prækontraktuelle dokumenter Ejeraftaler Overdragelsesaftaler Risikoafdækning Mangler ved virksomhedsopkøb Ansættelsesretlige aspekter Ledelsesmæssige aspekter Finansiering Miljømæssige aspekter Konkurrenceretlige aspekter Tvistløsning Integration af virksomhed Skattemæssige aspekt Værdiansættelse af virksomheden Eksamensrelevante spørgsmål Overbliksark

OBS: Vi gør opmærksomme på, at håndbogen ikke kan erstatte pensum, men blot er et supplement til pensum. Derudover er håndbogen ikke udtømmende eller detaljeret i forhold til pensum, men har derimod til formål at give et godt overblik over pensum og hjælpe den studerende med at få en grundlæggende forståelse for faget.

Anmeldelser (0)