Han og hans næste Forstør

Han og hans næste (e-bog, epub)

Af: Marcus Lauesen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 159
Dato for udgivelse: 2017-03-03
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711639955
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 529 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
156,55 kr
epub
60,70 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Joachim vender tilbage til sin fødeby efter 40 års fravær. Han er ugift, har rejst verden rundt og samtidig opbygget en betydelig formue. Den eneste tilbage fra dengang, Joachim rejste, er hans svingerinde Christine. Hun lever en stilfærdig og ensom tilværelse som enke. Det er derfor med stor begejstring, at hun venter sin svogers ankomst. De to finder en fælles forståelse, som dog kommer hun under pres, da Christines søn, Nis, der også er Joachims nevø, begynder at sympatisere med nazismen. Joachim går i rette med Nis, der ender med at forlade byen, da han mener at uenighederne mellem ham, hans mor og farbror er for store. Nis' afrejse tager hårdt på Christine, der bliver mere og mere afkræftet, så nu må Joachim træde i karakter og tage et ansvar for sin familie.
Marcus Lauesens roman "Han og hans næste" er en roman om alderdommens ensomhed og lyspunkter. Om familiens svære bånd og om at følge sit hjertes samvittighed - også selv om det koster det mest dyrebare man ejer - forholdet til sine børn.
Marcus Lauesen (1907-75) var en dansk forfatter og digter. Marcus Lauesen voksede op på Aabenraa-egnen i Sønderjylland inden genforeningen. Den sønderjyske identitet er et genkommende tema i Marcus Lauesens forfatterskab.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Han og hans næste

Han og hans næste