Hans Heilums nat Forstør

Hans Heilums nat (e-bog, epub)

Af: Knud Hjortø

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 188
Dato for udgivelse: 2017-03-02
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711682814
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 236 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Det er mere end vanskeligt at komme ind i Knud Hjortøs "Hans Heilums nat", for man skal over en barriere af skyformationer og syner, før man aner, om man overhovedet skal nogen steder hen. På den måde forbyder Hjortø den magelige læser adgang …" – Tom Kristensen, Politiken 1924
"Hvad der er menneskeligt, ligger i tåge," siger titelkarakteren i romanen "Hans Heilums nat" til sin elskerinde, og denne tåge indhyller hele Knud Hjortøs bog.
"Hans Heilums nat" er en mystisk fortælling om den unge bondesøn Hans Heilum, der ikke kan finde sig til rette på hverken landet eller i byen. Den ene elskerinde afløser den anden, men Hans kan ikke finde sin plads noget sted i verden.
Den danske forfatter Knud Hjortø (1869-1931) blev født ind i en bondeslægt, men begyndte tidligt at dyrke sin interesse for kultur og litteratur. Han studerede filologi, boede et par år i Paris og blev senere lærer på seminariet i Vordingborg. Han debuterede som forfatter med bogen "Syner" i 1899, som fulgtes op af en lang række romaner og novellesamlinger. Selvom Knud Hjortø ikke opnåede stor berømmelse på sin egen tid, er hans bøger senere blev bredt anerkendt for deres udprægede originalitet og spændende menneskeskildringer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hans Heilums nat

Hans Heilums nat