Heksejægerens kamp (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Joseph Delaney

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Heksejægeren
Sideantal: 379
Dato for udgivelse: 2017-11-23
Nr. i serien: 4
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Klavs Brøndum
ISBN-13: 9788711899632
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1432 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Pendle er befængt med hekse," sagde Heksejægeren. "Og det største problem bliver nok deres antal. Hekse har det med at ævle og kævle indbyrdes, men når de først samles omkring et fælles anliggende, så øges deres styrke voldsomt. Og det er ingen spøg, kan jeg godt fortælle dig. Det værste, der kan ske for os, er, at klanerne går sammen."
Der går rygter om, at de tre mægtigste hekseklaner i Pendle vil slå sig sammen for at fremmane djævelen selv.
Tom og Heksejægeren må derfor rejse derhen for at forhindre det utænkelige i at ske. Inden de tager af sted, beder Heksejægeren dog Tom om at hente de kister, hans mor har efterladt ham. Men hvilke mørke familiehemmeligheder gemmer kisterne mon på?
Joseph Delaney (f. 1945) er en britisk forfatter kendt for sine science fiction og fantasyromaner. Hans første værker blev udgivet under pseudonymet J.K. Haderack, og det var først i 2004 med udgivelsen af det første bind i serien "The Wardstone Chronicles", at Delaney begyndte at udgive bøger under sit eget navn. Serien er efterfølgende blevet udgivet i 25 lande (inklusive Danmark) og har solgt i over en million eksemplarer. Thomas Ward er den syvende søn af den syvende søn, og det er derfor hans skæbne at blive Heksejægerens lærling. Men jobbet er både hårdt og farligt, og det er set før, at Heksejægerens lærling ikke har klaret prøvetiden – nogle gange med døden til følge. Alligevel påtager Thomas sig opgaven, for han vil bevise, at han godt kan klare det.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Heksejægerens kamp

Heksejægerens kamp