Heksen (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Henning Prins

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 224
Dato for udgivelse: 2011-03-15
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711401354
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 389 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Formater / udgaver
245,40 kr
60,70 kr
PRIS
60,70 kr

Levering : Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Drengen Tobias bor på landet med sin familie. Hans farmor, bedre kendt som Lussemor, er områdets ‘kloge kone‘, og hun har salver og eliksirer mod de fleste sygdomme. Men købstædernes læger ser ikke med milde øjne på kvinder som Lussemor, der ved hjælp af naturens egne urter forsøger at helbrede småfolkene på landet.
Da skyerne begynder at trække sig sammen om Lussemor, får hun pludselig en idé – Lille Torbias skal læse til læge, og med sig skal han have al hendes indsamlede viden.
"Heksen" er ikke blot en roman om den unge Tobias og hans barndom på landet. Det er samtidig historien om Danmark i slutning af 1700-tallet efter stavnsbåndets ophævelse og om almuens barske livsvilkår.
Læs også de selvstændige fortsættelser "Ramherred" og "Stiftelsen". Henning Prins (f. 1939 – oprindeligt Henning Gry Hansen) er en dansk forfatter og venstrefløjsaktivist. Henning Prins gjorde sig fra 1960‘erne og frem gældende som en fremtrædende figur på den danske venstrefløj. Han debuterede som skønlitterær forfatter i 1989 med romanen "En skuffe fuld af penge". Forholdet mellem samfundet og individet, kollektivet og det enkelte menneske står som centrale temaer i Henning Prins‘ forfatterskab – det være sig inden for både den skøn- og faglitterære genre.

Anmeldelser (0)