Heksen Forstør

Heksen (e-bog, epub)

Af: Henning Prins

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 224
Dato for udgivelse: 2011-03-15
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711401354
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 389 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
245,40 kr
epub
60,70 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Romanen er en spændende beretning om et Danmark under forvandling. Vi er i slutningen af 1700-tallet og de danske bønder er blevet selvejere og er flyttet ud på jorderne, bort fra det lille fællesskab, landsbyen en gang udgjorde.
Drengen Tobias bor med sin mor og farmor i landsbyen Tingsø. Farmoren "Lussemor", er klog kone og jordemor for hele egnen og har salver og eliksirer mod de fleste sygdomme, og hun er meget søgt. Især af egnens kvinder.
Det er også en tid, hvor en ny videnskabelighed vinder frem, og købstædernes læger ser ikke med milde øjne på kvaksalversker som Lussemor. De blev ofte arresterede og fik langvarige fængselsstraffe. Da sorte skyer begynder at trække sammen om Lussemor, får hun den idè, at Tobias skal læse til læge. Og med sig skal han have al hendes indsamlede viden, så den ikke skal gå tabt. Et stort ansvar at lægge på et barn.
Imens alt dette sker, får vi et levende indblik i almuens liv på landet på den tid, og en hakkeorden og en modvilje mod alt fremmed, som vi let genkender.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Heksen

Heksen