Helen kan for hun vil Forstør

Helen kan for hun vil (e-bog, epub)

Af: Hjørdis Varmer

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 94
Dato for udgivelse: 2017-11-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711479551
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 321 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

87,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Helen Kellers er handicappet – hun er døvblind. Men hun er også født med en viljestyrke, der er større end de flestes. Helen føler sig meget alene og udenfor.
Da Helen møder læreren Anne Sullivan, ændrer alt sig pludselig. Anne beslutter sig for, at Helen skal lære at læse punktskrift – alfabetet for blinde – men det er ikke uden kamp. Kommer Helen nogensinde til at lære at læse? Og vil Helens drøm om at komme på college gå i opfyldelse?
'Helen kan – for hun vil!' er en spændende roman for børn og unge, der enten kender til eller vil lære mere om nogle af de svære stunder, kampe og sejre, der følger med livet som handicappet. Og at alle mennesker har ret til at gå efter deres drømme, hvis blot man kan, vil og tør ...
Hjørdis Varmer (f. 1936) er en dansk forfatter og foredragsholder, som debuterede i 1971 med børnebogen "Per og Torben pjækker den". Hun har skrevet over 100 romaner, novellesamlinger og biografier med særligt fokus på historiske børnebøger. Hjørdis Varmer vandt Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris i 1987, Martin Andersen Nexø Legatet i 1997 og Lise Louise Laura Volst Pris i 2000.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Helen kan for hun vil

Helen kan for hun vil