Herhjemme og derude Forstør

Herhjemme og derude (e-bog, epub)

Af: Herman Bang

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 296
Dato for udgivelse: 2017-08-21
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711748602
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1102 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Vi gik over en gammel svalegang, gulvet var skrøbeligt, så brædderne gyngede under os. Vi måtte bøje hovederne og halvvejs kravle: På noget gammel sejlgarn var der hængt grå klude til tørring. De spærrede passagen."
"Herhjemme og derude" er en artikelsamling om Herman Bangs oplevelser og observationer på begge sider af Strøget, om fattigdommens sammenstuvede familier på uhumske loftsrum, der lå ganske få hundrede meter fra de riges herskabslejligheder med de smukke møbler og dyre malerier på væggene. Herman Bangs artikler er lige så velskrevne og maleriske som hans skønlitteratur, og billederne af livet i 1800-tallets København er så hjemsøgende, som havde man selv bevidnet det.
Herman Bang (1857-1912) var en dansk kritiker, forfatter og journalist. I 1880 brød han igennem med romanen "Håbløse slægter", og siden blev det til en lang række værker inden for forskellige genrer. Herman Bang er kendt for sin impressionistiske skrivestil og var en af hovedkræfterne bag det moderne gennembrud i dansk litteratur.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Herhjemme og derude

Herhjemme og derude