Hi London: - med klassen på tur Forstør
Kategorier / sektioner:

Hi London: - med klassen på tur (e-bog, pdf)

Af: Peter Bejder

Forlag: Turbine Forlaget
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 64
Dato for udgivelse: 2013-03-22
ISBN-13: 9788771412963
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 3235 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Bogen er til klasser, der skal på lejrskole i London. Der kan arbejdes tværfagligt med bogen før, under og efter rejsen.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

68,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

London er smuk og indbydende. Men den er også grim og hektisk. Storbritanniens hovedstad er tempo og farver, men der er også lange køer og grå nuancer. Der er milliardærer og ekstremt fattige. Og der er moderne bygninger og huse med over hundrede år på bagen. Hver dag drøner folk i alle farver rundt mellem hinanden, for den britiske hovedstad har altid tiltrukket folk fra andre lande. Indvandringen blandes med det tjekkede i City, hvor finansmænd og velklædte kvinder tjener masser af penge. London er en af verdens mest besøgte storbyer, og det er med god grund. Seværdighederne står nemlig i kø for at blive besøgt. Både i det vestlige, rige London og lidt længere væk i East End. I bogens første kapitel tager to unge londonere læserne i hånden og fortæller, hvad der er deres London. Måske bliver favoritten en musical, British Museum eller Natural History Museum? Uanset hvad er det blot med at springe på undergrundstoget, for oplevelsen venter ved næste stop. Mind the gap. Hi London er en guide til seværdigheder, shopping, markeder, musicals og fodbold, men der er også baggrundsafsnit om historie og hotte tips. B

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hi London: - med klassen på tur

Hi London: - med klassen på tur

Bogen er til klasser, der skal på lejrskole i London. Der kan arbejdes tværfagligt med bogen før, under og efter rejsen.

Måske kunne nedenstående have interesse

Rejsetilbehør

Mangler du en skopose eller en bagagevægt til rejsen? Se vores udvalg af rejsetilbehør