Hjertets femte kammer Forstør

Hjertets femte kammer (e-bog, epub)

Af: Inge Eriksen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 279
Dato for udgivelse: 2017-02-02
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711636459
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 547 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
243,55 kr
epub
60,70 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Et menneskehjerte har fire kamre. Men nogle følelser er så vanskelige, at der er brug for et femte. Det gælder for den danske oversætter Hanna Markham og den tyske politimand Oscar Stürtz. De mødes ved et tilfælde, men viser sig at dele mere, end man skulle tro. Begge har mistet ægtefæller og andre nærtstående på voldsom vis. Begge har talent for venskab og kærlighed, og dog lever de ensomt.
Mens den gamle verdensorden i 1991 bryder sammen med Golfkrigen og Sovjetunionens opløsning, forsøger de to at forstå sammenbruddene og deres private livs forandringer.
Romanen om deres forhold er Inge Eriksens tilbagevenden til en realistisk samtidsskildring. "Hjertets femte kammer" handler om voksne menneskers engagement og følelser i en opbrudstid.
Den danske forfatter Inge Eriksen (1935-2015) debuterede i 1975 med "Kællinger i Danmark: agitationer fra ingenmandsland", og siden da udgav hun en række romaner i genrer som science fiction, realisme og kærlighedsromaner. Inge Eriksen var kendt som både værdikritiker, samfundsdebattør og feminist.
"En roman om nutidsmenneskets isolation, 70‘er-utopiernes fald og de fantastiske drømmes fødsel. Omslagene og transformationerne får kød og blod i Hanna og Oscar Stürtz…. "Hjertets femte kammer" hører entydigt til forfatterskabets allerbedste. Den føjer nye dimensioner til det. Persontegningerne skarpere. Fortællingen elementært spændende og fuld af overraskelser til det sidste. Kort sagt 279 læseværdige sider."
– Annemette Hejlsted, Standart

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hjertets femte kammer

Hjertets femte kammer