Hold familien sund: men spis brød til Forstør

Hold familien sund: men spis brød til (e-bog, epub)

Af: Annebeth Rosenvinge

Forlag: Gads Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 223
Dato for udgivelse: 2011-11-09
Udgivelse: 1. udgave
ISBN-13: 9788712047216
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 6028 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Er man en dårlig mor hvis man ikke køber økologisk? Er hvidt brød virkelig skadeligt? Og er det sundhedsfarligt med unger, der hænger foran computeren?

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

149,30 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Alt det og meget mere kan man få svar på i Hold familien sund, der et friskt indspark i en sundhedsdebat, som indimellem løber løbsk. For hvordan påvirker al denne fokuseren på sundhed, mad og motion vores børn? Hvordan undgår vi, at de bliver vægt- og helsefikserede? Og hvordan undgår vi, at moderne forældre får stress i deres iver efter at skabe "den perfekte familie"? Praktiserende børnelæge Annebeth Rosenvinge kommer med denne bog børnefamilier til undsætning i en tid, hvor sundhedshysteriet giver masser af forældre dårlig samvittighed. Hold familien sund stiller sig på familiens side og giver gode råd om alt det, som optager forældre. Gode råd, som er forenelige med en travl hverdag – lige som der gives svar på en masse jordnære spørgsmål som f.eks., hvornår man skal tage sit barns mavepine alvorligt. Det handler især om kost og ernæring – men også om motion, psykisk velvære og hvad der ellers hører til et sundt familieliv. Forfatteren guider læseren igennem sundhedsjunglen og alle tidens forbud og påbud: Hvad er fup og hvad er fakta? For hvem skal man efterhånden tro, når "eksperterne" – de klassisk sundhedsprofessionelle, de alternative og de selvudnævnte – giver modstridende råd? Forfatteren giver sit bud på, hvad sundhed er – og burde være. Og Annebeth Rosenvinge gemmer sig ikke bag sin hvide kittel, men øser også med afvæbnende humor af sine personlige erfaringer som familiemor – med lejlighedsvist ondt i sundheden. Dette er bogen til alle dem, der gerne vil være sunde – uden at blive syge af det – og som gerne vil have svar på nogle af de spørgsmål, de ikke vil belemre lægen med.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hold familien sund: men spis brød til

Hold familien sund: men spis brød til

Er man en dårlig mor hvis man ikke køber økologisk? Er hvidt brød virkelig skadeligt? Og er det sundhedsfarligt med unger, der hænger foran computeren?