Hubert og håret (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Arne Svingen

Forlag: ABC Forlag
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788779168121
Udgave: 3. udgave, e-bog
Udgivelsesdato: 15-11-2019
Serie: Hubert-bøgerne
Serienummer: 7
Sideantal: 44 Sider
Oversætter: Flemming Møldrup
Illustrator:  Jon Ranheimsæter 
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: FixedFormat
Filstørrelse: 1556 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Hubert har travlt, og han synes frisøren er alt for langsom. Derfor tager han sagen i egne hænder. - Og så lige den dag, klassen skal fotograferes! Bibliotekerne (DBC) skrev: "Dette er en virkelig morsom historie. Jeg lo længe og inderligt og ville elske at læse denne historie højt, selv om det ville være svært for bare grin. Jeg kan kun anbefale den til både skole- og børnebibliotek." Egnet til børn i alderen 9 – 12 år, særligt drenge.
Formater / udgaver
104,10 kr
PRIS
104,10 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hubert har travlt, og han synes frisøren er alt for langsom. Derfor tager han sagen i egne hænder. Det ender med en katastrofe. Og så lige i dag, hvor hele klassen skal fotograferes! Hvordan skal han dog skjule den frygtelige frisure? Hubert får en idé – den er måske lidt farlig, men har han noget valg? Bibliotekerne (DBC) skrev: "Dette er en virkelig morsom historie. Jeg lo længe og inderligt og ville elske at læse denne historie højt, selv om det ville være svært for bare grin. Jeg kan kun anbefale den til både skole- og børnebibliotek."

Der findes 8 letlæsningsbøger i Arne Svingens serie om den evigt uheldige, men virkelig sjove Hubert. Hubert og håret er den 7. bog i serien. Egnet til børn i alderen 9 – 12 år, særligt drenge.

Anmeldelser (0)