Hurtigt i gang med Flash MX 2004 (Ebog, Pdf, Dansk)

Af: Heine Lennart Christensen


Forlag: Forlaget Globe
Format: pdf
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788779003736
Udgivelsesdato: 07-05-2010
Sideantal: 160 Sider
Filtype: pdf
Filstørrelse: 2835 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
PRIS
39,20 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hurtigt i gang med Flash MX 2004 Macromedia Flash har efterhånden været på markedet i forskellige versioner i nogle år. Programmet har vundet langsigtet berettigelse som multimedieværktøj, ikke mindst i Internet-sammenhæng, og Flash er derfor ikke længere noget fremmedord, når der tales Internet i vore dage. Formålet med bogen er at give en grundlæggende introduktion til den seneste version af programmet, nemlig Flash MX 2004, og den henvender sig fortrinsvis til dig, som ikke har prøvet at arbejde med programmet før, samt dig, der har beskæftiget dig med Flash i et relativt begrænset omfang. Den er derfor velegnet, hvis du er interesseret i at tage fat på Flash på det grundlæggende niveau. Dog kommer du til at stifte en smule bekendtskab med såkaldte actions, men hovedvægten i denne bog ligger i at give et solidt fundament, som du derefter kan arbejde videre på. Bogen indeholder en lang række forklaringer og eksempler på de mest anvendte funktioner i Flash MX 2004, når man arbejder med programmet på det grundlæggende niveau. Du kommer til at beskæftige dig med og lære om bl.a.:

  • Programmets opbygning
  • Vektortegning, grafik og tekst
  • Lag, symboler og animation
  • Grundlæggende interaktivitet, samt lyd og video
  • Optimering og publicering af Flash-film

Flash har gennem de seneste år udviklet sig så meget, at programmet nu er kommet i to versioner, nemlig Flash MX 2004 og Flash MX 2004 Professional. Sidstnævnte version henvender sig primært til de mere avancerede brugere, hvor førstnævnte indeholder lidt færre avancerede funktioner. Da denne bog er en introduktion til Flash, beskæftiger den sig udelukkende med funktioner, som findes i begge disse versioner af Flash.

Bogen forklarer emnerne og begreberne meget pædagogisk ved hjælp af letforståelige, trinvise anvisninger, hvilket gør, at du meget hurtigt bliver fortrolig med programmet på et grundlæggende niveau.

Anmeldelser (0)