Huset Jacoby - bind 1 Forstør

Huset Jacoby - bind 1 (e-bog, epub)

Af: Isaac Bashevis Singer

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Huset Jacoby
Sideantal: 718
Dato for udgivelse: 2017-02-09
Nr. i serien: 1
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Lilian Cipikoff
ISBN-13: 9788711719312
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 734 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Huset Jacoby" er fortællingen om en polsk-jødisk families brogede liv. Et liv fyldt med kærlighed og had, håb, drømme, sejre og nederlag. Historien foregår i sidste halvdel af 1800-tallets Europa og USA – en tid med hastig industriel vækst og radikal social forandring, der gjorde det muligt for det jødiske samfund til at flytte fra ghettoen til mere fremtrædende lokationer.
Isaac Bashevis Singer, 1904-1991, amerikansk-jiddisch forfatter. Født i Polen og udvandret til USA. Hans værker er bedst kendt på engelsk, men de er skrevet på jiddisch. Centralt i forfatterskabet er livet i jødiske landsbyer i Central- og Østeuropa før holocaust, stilen er realistisk med et islæt af mystik. Personerne udspringer af jødisk folklore og byder på synske personer, troldmænd, tåber, vise, ludere, bodfærdige, fanatikere og djævle, dæmoner og intellektuelle. Indholdsmæssigt afspejles kampe mellem tradition og modernitet og moral og liderlighed. De mandlige hovedpersoner er Don Juan’er, der pines af samvittighedsnag, og drives frem af deres lidenskaber, kvindeskikkelserne er tvetydige. Forfatterskabet tæller romaner, noveller, børnefortællinger og erindringer. I 1978 modtog Singer Nobelprisen.
"The Manor is an epic of Polish Jewry and of the mystery of human hope ... a great book." The Boston Globe
"What he has achieved [in The Estate] is a sense of impetuousness, the fury, the bursting energy in the hearts of these Jews. ... Tragedy is followed by new sorrows; joy by new joys." Newsday

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Huset Jacoby - bind 1

Huset Jacoby - bind 1