Huset med de blå vinduer: En erindringsroman Forstør

Huset med de blå vinduer: En erindringsroman (e-bog, pdf)

Af: Julie Fabricius

Forlag: Historia Forlag
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 198
Dato for udgivelse: 2015-07-31
Udgivelse: 1.
Udgiver: HISTORIA
ISBN-13: 9788793321342
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1207 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Vinder af Modersmålsprisen 2015, Julie Fabricius, udgiver nu tragikomisk erindringsfortælling om sin opvækst i en ikke helt almindelig familie.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

108,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vinder af Modersmålsprisen 2015, Julie Fabricius, udgiver nu tragikomisk erindringsfortælling om sin opvækst i en ikke helt almindelig familie. Med erindringsfortællingen Huset med de blå vinduer springer cand.mag. og journalist Julie Fabricius ud som skønlitterær forfatter og hun gør det med manér. Fortællingens omdrejningspunkt er familiens hus i Brønshøj, der skabte rammen om den store familie på ti. Huset var fuld af musik, men samtidig stærkt præget af en fundamentalistisk katolsk tro. Pave og kirke – altid til stede i huset – stillede sig i vejen for åndelig og fysisk udfoldelse der ikke fulgte trosbekendelsen. Huset med de blå vinduer rummede stor musik dag og nat, men krævede sine ofre. Kunsten og troen gik ikke hver gang op i en højere treenighed, men førte til kaos og fortvivlelse. Halvdelen af familiens otte børn bukkede under og døde unge. Den anden halvdel klarede sig forbløffende godt i tilværelsen. Fabricius-familien har gennem generationerne fostret mange markante kultur- og åndspersonligheder – fra Grønlandsforskeren Otto Fabricius (1744-1822) til og med den yngste generation, hvor flere af dem nu bl.a. slår deres folder i den danske og internationale musikbranche. Julie Fabricius er cand. mag. i dansk og journalist. Hun er faster til Oh Land og mor til sangerinden Clara Sofie. Julie Fabricius har tidligere udgivet bogen Anvendt Retorik – Tag sproget i munden (Akademisk Forlag 2008).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Huset med de blå vinduer: En erindringsroman

Huset med de blå vinduer: En erindringsroman

Vinder af Modersmålsprisen 2015, Julie Fabricius, udgiver nu tragikomisk erindringsfortælling om sin opvækst i en ikke helt almindelig familie.