Husk det som er vigtigt: En guide til sunde samtaler med dig selv (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Barbara Berger


Forlag: Beamteam Books
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788790297428
Udgave: 1. udgave
Udgivelsesdato: 16-11-2015
Sideantal: 185 Sider
Oversætter: Tim Ray
Fagredaktør: Tim Ray
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 205 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Vi har alle samtaler med os selv kørende i vores hoved. Men hvor mange fører til stress og hvor mange fører til sindsro og lykke? I denne enkle, men kraftfulde bog, baseret på Barbara Bergers mangeårige arbejde med klienter, beskriver Berger hvordan vi kan lære at have mere konstruktive, livsbefordrende samtaler med os selv. Barbara Berger er forfatter til de internationale bestsellere ”Vejen til kraft – fast food til sjælen” og ”Er du lykkelig nu?”.
Formater / udgaver
90,40 kr
PRIS
90,40 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Sunde samtaler med dig selv …

Vi har alle samtaler med os selv kørende i vores hoved. Men hvor mange af disse samtaler er sunde og hensigtsmæssige? Hvor mange fører til stress og hvor mange fører til sindsro og lykke?

I denne enkle, men kraftfulde bog, baseret på hendes mangeårige arbejde med klienter, fortæller Barbara Berger hvordan du kan føre sunde samtaler med dig selv om blandt andet: - Forskellen mellem virkeligheden og din tankegang - Dine følelser og hvordan du har det - Hvem der er ansvarlig for hvordan andre har det - Parforhold, familie, forældre og børn - At passe på dig selv, sige nej og sætte grænser - At have urealistiske forventninger til livet - At finde gaven i udfordringer og svære tider - At være tilstede i dit liv nu - Hvad der skal til for at være lykkelig Kort sagt: Hvordan du i løbet af din dag kan huske det som er vigtigt.

Barbara Berger bor i København og er forfatter til mere end 15 bøger, blandt andet den internationale bestseller ”Vejen til kraft – fast food til sjælen” (udkommet på 30 sprog), ”Er du lykkelig nu?” (20 sprog) og ”Det vågne menneske”. For mere, se www.beamteam.com

Anmeldelser (0)