Hvad er der galt med Danmark Forstør

Hvad er der galt med Danmark (e-bog, epub)

Af: Hans Edvard Teglers

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 173
Dato for udgivelse: 2017-08-21
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711772768
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1545 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Levestandarden i velfærdsstaten Danmark har aldrig været højere, arbejdsløsheden er lav, mulighederne for uddannelse og dygtiggørelse udvides til stadighed, den sociale tryghed er mere udbredt end nogensinde. Og dog er vi utilfredse. Hvad er der galt med Danmark?
Hans Edvard Teglers har opsøgt en række fremtrædende eksperter med dybtgående viden om livet i Danmark. Han har stillet provokerende og præcise spørgsmål, og resultatet er en detaljeret analyse af styrker og svagheder i det danske samfund. Blandt de adspurgte personligheder er blandt andre: Seminarierektor Erik Sigsgaard, forbundsformand Paulus Andersen, general Kurt Ramberg, maleren Mogens Andersen, vekselerer Henrik Henriques, professor, dr.techn. Niels I. Meyer, direktør, dr.phil. Eggert Petersen og departementschef Holger Lavesen.
Hans Edvard Teglers (1925-1988) var forfatter, debattør og tidligere modstandsmand. Han har både skrevet samfundskritiske romaner og debatbøger, men han er bedst kendt for sine kritiske analyser af magtspillet og de forskellige institutioner i Danmark.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvad er der galt med Danmark

Hvad er der galt med Danmark