Hvad kvinder bør vide om selvtillid: Det handler ikke kun om at være dygtig Forstør

Hvad kvinder bør vide om selvtillid: Det handler ikke kun om at være dygtig (e-bog, epub)

Af: Katty Kay

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Dit arbejdsliv
Sideantal: 288
Dato for udgivelse: 2016-02-17
Oversætter: Susanne Brønnum
Medforfattere: Katty Kay, Claire Shipman
ISBN-13: 9788771583731
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 630 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Kombinerer banebrydende forskning i bl.a. neurovidenskab, genetik, køn og adfærd med eksempler fra succesrige kvindelige politikere, mediefolk og forretningsfolk i jagten på at finde årsagen til mange kvinders tvivl på sig selv.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

103,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vi er overalt - dygtige kvinder, der kan bidrage med ideer, men som ikke rækker hånden op ved møder - entusiastiske kvinder, som ville være glimrende ledere, men som ikke har det godt med at bede om stemmer – samvittighedsfulde mødre, som hellere vil have, at en anden bliver formand for skolebestyrelsen. Hvorfor oplever så mange kvinder, at de tvivler på sig selv? Hvordan kan det være, at vi kvinder er usikre, selv når vi ved, at vi har ret? Katty Kay og Claire Shipman beskriver og kombinerer – med eksempler fra deres eget liv og succesrige kvindelige politikere, mediefolk og forretningsfolk – banebrydende forskning i bl.a. neurovidenskab, genetik, køn og adfærd i jagten på at finde årsagen til mange kvinders tvivl på sig selv. Forfatterne besøger verdens førende psykologer, der forklarer, hvordan vi alle kan vælge at blive mere sikre på os selv og få mere selvtillid ved at turde handle på vores instinkter og løbe risici. Ellers går vi glip af alt for mange muligheder. De interviewer kvindelige politiske ledere, idrætsudøvere på eliteniveau samt kvindelige ledere fra militæret og kunstens verden og undersøger, hvordan mangel på selvtillid påvirker vores lederskab og succes. Hvis vi ikke tager chancer, kommer vi aldrig videre til næste niveau. Bogen henvender sig til alle kvinder, der ønsker at opnå succes uden at lade tvivlen på egne evner bremse sig. Oversat fra engelsk af Susanne Brønnum. ... Denne bog udgives i serien DIT ARBEJDSLIV. Bøgerne i denne serie handler om det, der betyder noget for dig og dit arbejdsliv. Du får ny indsigt i og inspiration til, hvordan du styrker dine kompetencer og udvider dine handlemuligheder i det daglige arbejde. Du kan bl.a. læse om veje til personlig udvikling, og hvordan du håndterer konkrete problemer i arbejdslivet. Bøgerne er skrevet direkte til dig, der er i arbejde eller er på vej dertil. De er dybe i indholdet og lette i sproget. Alle kan læse med – medarbejdere og ledere på alle niveauer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvad kvinder bør vide om selvtillid: Det handler ikke kun om at være dygtig

Hvad kvinder bør vide om selvtillid: Det handler ikke kun om at være dygtig

Kombinerer banebrydende forskning i bl.a. neurovidenskab, genetik, køn og adfærd med eksempler fra succesrige kvindelige politikere, mediefolk og forretningsfolk i jagten på at finde årsagen til mange kvinders tvivl på sig selv.