Hvad venter vi på Forstør

Hvad venter vi på (e-bog, epub)

Af: Hans Edvard Teglers

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 140
Dato for udgivelse: 2017-08-21
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711772775
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 494 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I 1966 skildrer tidligere modstandsmand, forfatter og debattør det danske samfund. Vi er den første generation i menneskehedens historie, der ikke er forpint af basale næringssorger. Men vi er en yderst ensom generation, for vi befinder os i en situation, som ingen anden generation før os, og som derfor er helt unik. Vi lever så at sige i et knæk: Det sted, hvor udviklingen begynder at stige i en svimlende stejl kurve. Skal livet ende med at blive endnu mere forjaget?
Nej, mener forfatteren. Men vi bør begynde at overveje, om det ikke er umagen værd at indrette vores eget liv anderledes, og dermed gøre fremtidens samfund lidt mere menneskevenligt.
HVAD VENTER VI PÅ? er en interessant samling observationer af forskellige aspekter af det levede liv. Bogen er opdelt efter tematikker, der alle griber ind i det traditionelle danske hverdagsliv. Hans Edvard Teglers beskriver med en let bekymring det danske samfund og de normer, som vi som borgere forventes at følge.
Hans Edvard Teglers (1925-1988) var forfatter, debattør og tidligere modstandsmand. Han har både skrevet samfundskritiske romaner og debatbøger, men han er bedst kendt for sine kritiske analyser af magtspillet og de forskellige institutioner i Danmark.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvad venter vi på

Hvad venter vi på