Hvad gør I ved skolevold Forstør

Hvad gør I ved skolevold (e-bog, epub, drm)

Af: Kirsten Mølvang

Forlag: Dafolo A/S
Format: epub, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 80
Dato for udgivelse: 2006-06-01
ISBN-13: 9788771604573
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1307 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 120
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Bogen har fokus på den eskalerende vold i børns dagligdag og behandler emner som fysisk vold, mobning, sms-vold, dummebøder, trusler, knivstikkeri m.m.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

132,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Oliver går i sjette klasse. Han vil gerne være sammen med de andre drenge. Men han vil ikke være med til at slås. Alligevel ligger han pludselig en dag på jorden og får bank..... Marie har et stort ønske til jul. Den bedste julegave ville være, at far holder op med at slå mor. Hvordan kan Marie hjælpe mor? Hvem kan hjælpe Marie? Oliver og Marie er nogle af de personer, man kan møde i novellesamlingen "Hvad gør I ved skolevold? - noveller til kriminalpræventivt arbejde og danskundervisning". Bogen har fokus på den eskalerende vold i børns dagligdag og behandler emner som fysisk vold, mobning, sms-vold, dummebøder, trusler, knivstikkeri m.m. Bogen henvender sig til mellemtrinnet, 4.-6. klasse. Novellerne kan indgå som et naturligt led i danskundervisningen. Der er arbejdsspørgsmål til hver tekst, så eleverne kan arbejde både mundtligt og skriftligt med emnet. Teksterne er desuden velegnede som oplæg til forældremøder

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvad gør I ved skolevold

Hvad gør I ved skolevold

Bogen har fokus på den eskalerende vold i børns dagligdag og behandler emner som fysisk vold, mobning, sms-vold, dummebøder, trusler, knivstikkeri m.m.