Hvem var Jack the Ripper (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Carl Muusmann

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 102
Dato for udgivelse: 2017-11-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711578155
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1281 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Forfatter og journalist Carl Muusmanns drabelige skildring af seriemorderen Jack the Ripper, som huserede i London i 1880'erne, hvor der blev begået en række makabre kvindemord.
I bogen gengiver Muusmann de dramatiske detaljer fra forbrydelserne og stiller spørgsmålstegn ved det engelske politis ufuldstændige opklaring. Carl Muusmann følger en række spor, der aldrig er blevet fulgt før i jagten på at besvare det gådefulde spørgsmål: Hvem var Jack the Ripper?
Bogen er skrevet 20 år efter forbrydelserne blev begået.
Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.
Carl Muusmann (1863-1936) var en dansk forfatter og journalist. Han blev født i Slesvig men flyttede i sin barndom til Roskilde og sidenhen til København. Carl Muusmann arbejde som journalist ved forskellige aviser og dagblade. Blandt andet kan nævnes Berlingske Tidende og Nationaltidende.
Han debuterede som forfatter med novellesamlingen "Forfløjne Pile" i 1887, der blev efterfulgt af en række romaner. Carl Muusmann blev særlig kendt for sine kriminalromaner, hvor han var noget af en pioner. Kriminalromanen "Fange no. 113" fra 1903 blev brugt som udgangspunkt for Carl Th. Dreyers stumfilm med samme navn, der havde premiere i 1917.
Carl Muusmann prøvede også kræfter med science fiction genren i "Nordpolens hemmelighed" fra 1908, der blev godt modtaget i sin samtid. I 1924 kunne Carl Muusmann også bryste sig af titlen som dramatiker, da Det Ny Teater opførte folkekomedien "De grønne Drenge", som han havde skrevet.
I 1933 oplevede Carl Muusmann den store anerkendelse at blive slået til Ridder af Dannebrog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvem var Jack the Ripper

Hvem var Jack the Ripper