Hvorfor tror I mig ikke (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Hans Hansen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 68
Dato for udgivelse: 2017-11-13
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711665633
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1411 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Hvorfor tror i mig ikke" er fortællingen om en ung dansk piges møde med den libanesiske flygtning Ali, som søger asyl i Danmark. Hendes familie hjælper Ali så godt de kan, men deres muligheder udtømmes efterhånden. Til sidst får de den endelige dom: Ali skal sendes tilbage til Libanon. Det er uforståeligt for dem alle, men sådan fungerer systemet.
Skrevet tilbage i 1980'erne bliver fortællingen om flygtningen Ali alligevel ved med at være højaktuel, som en menneskelig indgang til et kompliceret problem.
"Det er en lille rapport om oplevelser, tanker og følelser omkring et lille hjørne af et verdensomspændende og tragisk problem" – fra Hans Hansens forord til bogen.
Hans Hansen (f. 1939) er dansk forfatter og tidligere børnefilmkonsulent ved Det danske Filminstitut. Han debuterede med en novellesamling for voksne i 1965, og i 1975 udgav han sin første børnebog, krimien "Livsfarlige papirer". Siden er det blevet til over 50 børne- og ungdomsbøger, deriblandt "Vil du se min smukke navle", som blev til en meget populær ungdomsfilm.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvorfor tror I mig ikke

Hvorfor tror I mig ikke