I den firlængede gård Forstør

I den firlængede gård (e-bog, epub)

Af: Albert Dam

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 158
Dato for udgivelse: 2016-12-12
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711637036
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 385 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Karl Bay og hans hustru Ingeborg er et succesfuldt landmandspar ved 1900-tallets begyndelse, der driver en stor, firlænget gård i Østjylland. Karl Bay er en stor mand på egnen, og mange respekterer ham for hans flid og ærlighed. Men noget er ikke helt, som det burde. Den følsomme Ingeborg har svært ved at forlige sig med sin mands dystre fortid. En fortid, der alt for ofte genopstår ved de myrdede kroppe, der fra tid til anden dukker op i lokalområdet ...
Albert Dam (1880-1972) var en dansk forfatter og journalist. Albert Dam voksede op på landet nær Horsens og arbejde i sin barndom som hyrdedreng. Barndommen, det landlige liv og dets indtryk præger en stor del af forfatterskabet, om end Albert Dam formår at koble det rurale med det moderne og avantgardistiske. Han debuterede med novellen "Slud" i 1905, og i 1934 udkom hans første roman "Saa‘ kom det nye Brødkorn".
Albert Dam var i sin ungdom inde og runde universitetet men stoppede igen på grund af sygdom. Senere åbnede han et konditori og arbejdede også som landmand.
Efter Albert Dams død fik flere forfattere øjnene op for kvaliteterne i hans forfatterskab blandt andet Per Højholt og Vagn Lundby.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I den firlængede gård

I den firlængede gård