I det fremmede. Reportager & essays Forstør

I det fremmede. Reportager & essays (e-bog, epub)

Af: Niels Peter Juel Larsen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 325
Dato for udgivelse: 2016-10-13
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711645147
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1115 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"I det fremmede" består af udvalgte essays og reportager af journalist og forfatter Niels Peter Juul Larsen, som har boet i metropolen Berlin siden 1985.
Tilværelsen som udenlandsdansker har givet Niels Peter Juul Nielsen et særligt blik for både hjemstavn og udland. Et blik, der er frigjort af nationale selvfølgeligheder og tilbøjeligheder og som derfor giver mulighed for at se det helt nære i et større perspektiv - og omvendt.
"Jeg mener at vide, at udlændighed, det at være fremmed, har været og er nøglen til alt, hvad jeg skriver. Det er energipunktet, smertepunktet, lykkepunktet...
Det er altså fra dette perspektiv, at jeg skriver; det er herfra jeg tænker, det er herfra, jeg taler om krig, ser, religion, elskov, smerte, melankoli. Det er herfra, at jeg har indset, at livets virkelige åbenbaring ikke er religion og ideer, men universets mægtige virkelighed, dets svævende skrøbelighed og gådefuldhed."
Niels Peter Juul Larsen (f.1842) er en dansk skønlitterær forfatter, journalist, skribent og dramatiker født i Frederikshavn. Han har været bosat i Berlin siden 1985, og har desuden rejst og reporteret fra flere steder i verden.
Niels Peter Juul Larsen har et omfattende bagkatalog, der strækker sig på tværs af medier og kunstformer såsom litteratur, radiomontager, skuespil og meget andet.
Niels Peter Juul Larsen sad i Kunstrådets fagudvalg for litteratur i perioden 2007-11 og har modtaget både danske og internationale priser for sit arbejde.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I det fremmede. Reportager & essays

I det fremmede. Reportager & essays