I en anden mands grav Forstør

I en anden mands grav (e-bog, epub)

Af: Ian Rankin

Forlag: Forlaget Klim
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Rebus og Fox
Sideantal: 432
Dato for udgivelse: 2013-03-08
Udgivelse: 1. elektroniske udg.
Nr. i serien: 18/3
Oversætter: Søren K. Barsøe
ISBN-13: 9788771292572
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 671 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Med 'I en anden mands grav' er John Rebus tilbage på banen, og det store spørgsmål er: Kan han leve op til sit gamle jeg og stadig holde sig på den rigtige side af loven?

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
130,00 kr
epub
136,15 kr
zip_mp3
136,15 kr

136,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lige siden John Rebus blev tvunget på pension, har han arbejdet for Edinburghs Serious Crime Rewiew Unit, afdelingen for uopklarede sager, som civil medarbejder, men han savner livet i frontlinjen. Så da en tolv år gammel sag om en forsvundet ung kvinde lander på hans bord, kan han ikke modstå fristelsen til igen at få foden indenfor hos kriminalpolitiet. Rebus lægger sig hurtigt ud med alt og alle: Med sin tidligere kollega Siobhan Clarke, sin gamle modstander Morris Gerald Cafferty, og den nye, unge vicekommissær i kriminalpolitiet. Dertil kommer, at der er én person, der vil gøre hvad som helst for, at Rebus aldrig vender tilbage, nemlig Malcolm Fox fra ‘Klagerne’ som er overbevist om, at Rebus er korrupt. Og efterhånden som Rebus overskrider den ene grænse efter den anden, ser det ud til, at Fox måske har ret. 
Det eneste Rebus går efter er at finde ud af sandheden om en stribe unge kvinder, som er forsvundet; sager, der strækker sig over tolv år og tilsyneladende ikke har noget med hinanden at gøre.
 Med 'I en anden mands grav' er en John Rebus tilbage på banen, og det store spørgsmål er: Kan han leve op til sit gamle jeg og alligevel holde sig på den rigtige side af loven? Attende bog i serien om John Rebus og samtidig tredje bog i serien om Malcolm Fox

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I en anden mands grav

I en anden mands grav

Med 'I en anden mands grav' er John Rebus tilbage på banen, og det store spørgsmål er: Kan han leve op til sit gamle jeg og stadig holde sig på den rigtige side af loven?