I en person Forstør

I en person (e-bog, epub)

Af: John Irving

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
Dato for udgivelse: 2012-08-10
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Vibeke Houstrup
ISBN-13: 9788711380574
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 731 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
87,10 kr
zip_mp3
121,50 kr

87,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Året er 1955, og Billy Abbot er 13 år gammel og går på drengeskolen First Sister i Vermont, New England. Hans stedfar, Richard Abbott, der er lærer på skolen, står for de tilbagevendende opsætninger af Shakespeare-stykker, som bliver en stor inspiration for Billy og hans senere forfattervirke. Gennem 50 år skildres Billys liv og udvikling: skoletiden og amatørteatret, den spirende seksualitet og mødet med det andet – og det samme - køn, venskaberne og hans store fascination af litteratur.
Efter skolen rejser Billy til Europa på en dannelsesrejse og bliver så betaget af den europæiske livsstil og kultur, at han begynder at studere i Wien. Man følger Billy, hans venner og elskere, både i Europa og USA, op gennem årtierne, hvoraf 1980’erne især bliver skelsættende: den store aids-epidemi, som gjorde det af med så mange, kommer til at sætte sit præg på Billys liv.
‘I én person’ er en stærk historie om begær, hemmeligheder og seksuel identitet og ikke mindst et gribende portræt af en biseksuel mands ensomme kamp for at blive den person, han mener, han bør være.
"Fra bornerthedens tidsalder i efterkrigsårene over ungdomsoprørets moralnedbrud til aidsalderens nymoralisme. Fejende flot."
*****
- Politiken
"Irving hylder forskelligheden med en fantastisk, varm og rå roman om seksualitet og begær - og om at blive sig selv som mand."
- Litteratursiden

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I en person

I en person