I hvis billede Forstør

I hvis billede (e-bog, epub)

Af: Hanne Kaufmann

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 155
Dato for udgivelse: 2017-03-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711724286
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1830 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
173,95 kr
epub
60,70 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Hvordan er det for en mand af din slags, far, når hans søn i den grad skuffer hans forventninger? Hjælper dine religiøse klicheer dig over chokket, eller findes der intet springbræt til de bøjede hoveders overdrev for sådan en oplevelse?"
Hanne Kaufmanns hovedperson i "I hvis billede?" har bildt sine forældre ind, at han læser medicin, men i virkeligheden er han ansat hos firmaet A/S Comet. Det er først, da de pæne forældre læser i avisen, at deres søn er blevet arresteret for svindel, at det går op for dem, at han har løjet. I et langt brev, der er skiftevis medfølende og spottende, fortæller sønnen sine forældre, hvad der har ført ham af denne vej.
Hanne Kaufmann (1926-1997) blev født i Tyskland, men måtte i 1933 flygte fra nazisterne til Danmark på grund af sin jødiske afstamning. I 1943 undslap hun igen nazisterne og nåede denne gang til Sverige, hvor hun boede, indtil hun efter krigen kunne vende tilbage til Danmark, hvor hun opnåede statsborgerskab.
Hanne Kaufmann debuterede som forfatter med romanen "Min vilje ske" og nåede at udgive både romaner, noveller og erindringer inden sin død i Horsens i 1997.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

I hvis billede

I hvis billede