I love nem vegetarisk (Ebog, epub, Dansk) af Katrine Klinken

I love nem vegetarisk (Ebog, epub, Dansk)

Af: Katrine Klinken


Forlag: JP/Politikens Forlag

  • Type: Ebog
  • Format: epub
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788740031782
  • Udgivelsesdato: 11-04-2016
  • Udgiver: Politikens Forlag
  • Sideantal: 184 Sider
  • Filtype: epub
  • Filversion: 2.0
  • Filformat: Reflowable
  • Filstørrelse: 88378 KB
  • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
PRIS
105,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Når man lever som vegetar, er det ikke nok bare at spise grøn mad uden kød, fjerkræ eller fisk. Maden skal fylde mere og det er meget vigtigt, at man sørger for at få en varieret kost, så man får dækket kroppens behov for proteiner. Ud over de mange forskellige grønsager, er det godt med bælgfrugter, forskellige korn og mange slags nødder. På trods af de mange valgmuligheder, kan det godt blive lidt svært at finde på variationer af retter.

Antallet af folk, som af dyreetiske grunde vælger at blive vegetarer er støt stigende, og herudover vælger flere og flere familier kødet fra et par dage om ugen. I Nem vegetarisk er der megen inspiration at hente til lækre retter samt anvisninger på gode smutveje til enkel og god mad i hverdagen.

Da over 1/3 af danskerne lever som singler, er de grønne hverdagsopskrifter beregnet til 2 personer. Det gør det nemt at overskue, hvis man lige er flyttet hjemmefra eller er alene om at være vegetar i familien.

Bogen indeholder 80 opskrifter fordelt på emnerne: Rigtig hurtig mad, Fyldige salater, Supper, Gode gryder, Knap så hurtig mad og Varmt brød. Der er sat fokus på at få smagfuld mad med få ingredienser.

Eksempler på bogens opskrifter: Asparges med pocheret æg, appelsinsmør og rugbrødscroutoner, Karrykrydrede linser med kål, løg, gulerødder og ærter, Friske grønne og tørrede bønner marineret med hvidløg, skalotteløg og merian, Kartoffelsalat med ærter, spidskål, agurk, tang og pesto, Græskarsuppe med brune linser, tomat og ristede græskarkerner, Sprøde kartoffel-selleripandekager med sesamfrø og ost, Marokkansk auberginesalat med brød og Burger med svampe, tomat og ost.

Læsernes anmeldelser (0)