I overbevisningernes favntag: En rejse gennem tidernes overbevisninger (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Søren Krause


Forlag: Books on demand
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771887518
Udgivelsesdato: 29-11-2016
Udgiver: Books on Demand
Sideantal: 216 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 288 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
171,30 kr
PRIS
171,30 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kære læser

Ved du, hvor dine overbevisninger stammer fra og om de understøtter det, du søger at udføre for at realisere dine inderste ønsker?

Hvis ikke du har klare svar på dem, er alle dine valg ligeværdige, ligesom du kan opleve meningsløshed, usikkerhed og mangel på pejlemærker på din livsrejse. Det er som at tage ud på en sørejse uden at kende destinationen og have glemt at få søkortene med!

Hvis du kan nikke genkendende til det, har du et stort udviklingspotentiale, som helt sikkert kan berige din tilværelse.

"I overbevisningernes favntag" inviterer dig til en dialog, der foregår i en anden dimension, hvor fokuspersonen får lejlighed til at kigge tilbage på sit liv og stille en række spørgsmål, som besvares gennem forskellige perspektiver, hjælpeværktøjer, hans egen livserfaring samt eksempler m.v. Så har du mod på at forstå og udfordre dine overbevisninger samt udfordre din frygt, som ofte hæmmer vores lyst til at forlade komfortzonen, så får du rig lejlighed til at gøre det her.

Desuden er det en mulighed for at få inspiration til enten af finde din mening med tilværelsen eller blive mere bevidst omkring den. "I overbevisningernes favntag" argumenterer for, at vi alle har et kald (mission) og kommer med forskellige bud og eksempler på, hvordan kaldet kan bevidstgøres og realiseres.

Gevinsten er, at du får en reference til at vælge og prioritere dine valg, som vil øge din livskvalitet, og bringe dig glæde og kærlighed, hvilket samtidig vil smitte af på dine omgivelser.

Kære læser, med ønsket om at du vil finde inspiration til at udvikle dit potentiale til eget bedste, der samtidig gør dig til et fyrtårn for dine omgivelser og en eksemplarisk verdensborger, sender jeg dig mine varmeste hilsner.

Søren Krause

Anmeldelser (0)