Instruments of Devotion: The Practices and Objects of Religious Piety from the Late Middle Ages to the 20th Century Forstør

Instruments of Devotion: The Practices and Objects of Religious Piety from the Late Middle Ages to the 20th Century (e-bog, pdf)

Af: Henning Laugerud et.al.

Forlag: Aarhus Universitetsforlag
Format: pdf
Sprog: Engelsk
Serietitel: European Network on the Instruments of Devotion, ENID
Sideantal: 223
Dato for udgivelse: 2007-11-22
Udgivelse: 1.
Nr. i serien: 1
ISBN-13: 9788779349612
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 7042 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf

Inden for 10 minutter på e-mail

128,20 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Redigeret af Henning Laugerud og Laura Katrine Skinnebach. Sekulariseringen af den vestlige kultur er om ikke en myte, så betydeligt overvurderet. I dagens aktuelle debatter om religiøsitet, anerkender langt de fleste kristendommens indflydelse på Europas historie, filosofi og kultur. "Instruments of Devotion" er en tværfaglig antologi skrevet af internationalt anerkendte forskere fra The European Network on the Instruments of Devotion, ENID, og i 11 artikler fokuseres specifikt på de instrumentielle aspekter af andagt og fromhedspraksis i perioden fra det 14. århundrede og frem til i dag. Artiklerne diskuterer relationen mellem den materielle kultur og det religiøse liv; hvordan musik, bønnebøger, litteratur og billeder har udtrykt og intensiveret fromhed og pietet i den kristne kultur i et historisk perspektiv. Antologiens mange forskelligartede indgangsvinkler spænder fra middelalderens visuelle teorier til postmodernismens perspektiver på katolicismen og illustrerer således det komplekse mønster af ændringer, kontinuitet og sammenhænge i den europæiske kultur- og pietetshistorie.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Instruments of Devotion: The Practices and Objects of Religious Piety from the Late Middle Ages to the 20th Century

Instruments of Devotion: The Practices and Objects of Religious Piety from the Late Middle Ages to the 20th Century