International konfliktløsning Forstør

International konfliktløsning (e-bog, pdf, drm)

Af: Isabel Bramsen

Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 260
Dato for udgivelse: 2016-03-15
Medforfattere: Isabel Bramsen, Jørn Boye Nielsen, Vibeke Vindeløv
ISBN-13: 9788759324813
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 4676 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 390
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Introducerer til konfliktdynamikker og konfliktløsningstilgange fra forebyggelse og fredsbevaring til mægling, fredsopbygning og forsoning.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

243,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne bog er en grundlæggende indføring i konfliktløsningstilgangen til internationale konflikter fra konfliktoptrapning til deeskalering på elite- såvel som græsrodsniveau. Bogen introducerer afgørende spørgsmål om konfliktdynamikker, magt, følelser, vold og ikke-vold og beskriver konfliktløsningstilgange fra forebyggelse og fredsbevaring til mægling, fredsopbygning og forsoning. Endelig fremhæves særligt relevante temaer om medier, køn, civilsamfund og globalt ansvar i forhold til international konfliktløsning. Undervejs eksemplificeres der med relevante cases og præsenteres forskellige teoretiske synspunkter fra psykologi, sociologi, antropologi, jura og statskundskab. International Konfliktløsning er væsentlig læsning til undervisning, oplysning og arbejde indenfor fred, konflikt, sikkerhed, journalistik og international politik.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

International konfliktløsning

International konfliktløsning

Introducerer til konfliktdynamikker og konfliktløsningstilgange fra forebyggelse og fredsbevaring til mægling, fredsopbygning og forsoning.