Introduktion til mikrocirkulation af blod: Næste generation i sundhedspleje (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Peter Carl Simons


Forlag: Books on demand
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743036838
Udgivelsesdato: 27-08-2020
Udgiver: Books on Demand
Sideantal: 52 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 221 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
119,30 kr
PRIS
119,30 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Mikrocirkulation af blodet er ensbetydende med blodomløbet i de mindste blodkar, som er indlejret i organvævene. Mens de ikke er det første, tanken falder på, når man overvejer blodomløbet, har de afgørende betydning for menneskets sundhed og kroppens funktion. Uden mikrocirkulation ville organerne svigte, fjernelsen af kuldioxid ville blive reduceret, og kroppen ville ikke længere fungere, som den skal. Denne form for blodomløb har også direkte indvirkning på blodtrykket og er blevet et primært fokus i moderne medicinske fremskridt inden for hypertension, også kaldet forhøjet blodtryk.

Hvis du eller en af dine kære lider af forhøjet blodtryk, har du direkte interesse i at forstå mikrocirkulation og de nyeste lægemidler og procedurer. Denne bog er videnskabeligt akkurat, men den er også et let forståeligt lynkursus i dette grundlæggende system i kroppen. Den dækker hvordan, hvorfor og hvad i detaljer og giver dig de baggrundsoplysninger, du har brug for, mens den giver dig indblik i den nye og spændende verden, forskerne er i fulde sving med at skabe - en verden, hvor man fokuserer på mikrocirkulationen af blod for at kontrollere hypertension.

Denne bog, som er nem at læse, nem at forstå og nem at gå til, vil gøre dig klogere og mere velforberedt på morgendagens fascinerende medicinske univers.

Emner: Hvad er mikrocirkulation? * Diffusionsprocessen i mikrocirkulation af blod * Forhøjet blodtryk og dets sammenhæng med mikrocirkulationen * Brugen af viden om mikrocirkulation til forebyggelse af endeorganskade * Fysisk vaskulær behandling fra Bemer

Anmeldelser (0)