iPhone iOS 11: Tips & tricks til iPhone iOS11 (E-bog, Pdf, Dansk)

Af: Daniel Riegels

Forlag: Libris Digimental
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 96
Dato for udgivelse: 2017-11-09
ISBN-13: 9788778539250
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 14775 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
PRIS
101,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Med denne titel lærer du alt fra, hvordan din iPhone betjenes, til hvordan du får mest ud af funktionerne i de forskellige apps. Kom godt fra start med mails, musik, fotos, synkronisering, backup og sikkerhed, og få styr på dine yndlingsfunktioner i det nye kontrolcenter, der åbnes ved et swipe op fra bunden af skærmen.


Mulighederne med en iPhone er så mange, at de fleste ikke en gang kommer i nærheden af at få det optimale ud af telefonen. Og det er en skam, for du skal nemlig bare vide hvordan.

Du vil blive meget klogere på hvordan telefonen fungerer, og hvordan du får glæde af skjulte genveje og funktioner i de mange indbyggede apps. Lær om oversete smarte funktioner, du kan have glæde af under telefonopkald, når du sms'er, og når du forsøger at navigere i din mailindbakke på telefonen.
Vi tager udgangspunkt i det nye styresystem iOS 11, som byder på spændende fornyelser bl.a. i form af fantastiske Augmentet Reality-aplikationer, hvor virkeligheden smelter sammen med fantasien på skærmen. App Store er også blevet redesignet helt fra bunden, så du nemmere kan finde frem til de bedste spil og apps.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

iPhone iOS 11: Tips & tricks til iPhone iOS11

iPhone iOS 11: Tips & tricks til iPhone iOS11