Jackies steeplechase-eventyr (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Judith Mary Berrisford

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Jackie-bøgerne
Sideantal: 89
Dato for udgivelse: 2017-11-23
Nr. i serien: 16
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Vivi Berendt
ISBN-13: 9788711645123
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1270 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
PRIS
60,70 kr

Levering : Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Jackies forældre er flyttet til et større hus, og hendes begejstring kender ingen grænser, da hun opdager, at de er nabo til et stutteri med væddeløbsheste. Jackie og hendes kusine Babs overværer et dramatisk uheld under en træningstime. De får skyld for at være årsag til uheldet og dermed forbud mod at vise sig i nærheden af staldene.
Det skal dog vise sig, at deres viden om heste er nyttig, og de får lov til at hjælpe til med at passe de kostbare heste. De bliver involveret i en række ‘uheld‘ – en eller anden prøver at skade den bedste af steeplechaserne. Men hvem kan det være? Og hvorfor?
"Jackies steeplechase-eventyr" er sekstende og sidste bog i serien om Jackie.
Judith M. Berrisford er pseudonym for den engelske forfatter Judith Mary Lewis (født 1912). I løbet af sit lange forfatterskab skrev hun en perlerække af børnebøger, blandt andet serien om 14-årige Jackie og hendes hest, som fik stor succes og blev oversat til flere forskellige sprog. 14-årige Jackie er helt vild med heste og ponyer – hun har endda selv en pony ved navn Misty. På rideskolen kommer Jackie og hendes kusine Babs ud for lidt af hvert – tyverier, forsvundne personer og uforklarlige ulykker er blot nogle af de ting, de to piger indimellem står over for. Men hvad kan man da ikke klare, når man sidder trygt på ryggen af Misty? Der er 16 bøger i den hyggelige og spændende serie om Jackie, som startede i 1958 og sluttede i 1984.

Anmeldelser (0)