Jeg - en mand Forstør

Jeg - en mand (e-bog, epub)

Af: Sverre Holm

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 187
Dato for udgivelse: 2017-03-03
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711687307
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1330 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
173,95 kr
epub
60,70 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sverre Holms begivenhedsrige liv begynder i 1913, da han bliver født som uægte barn af frk. Jørgine Holm. Sverre vokser op i en stinkende og rådden afkrog af Kongens København blandt fattige, som lever under usle kår. Men trods deres egen elendighed forkæler de fornedrede mennesker den bedårende lille Sverre på en måde, de aldrig selv har oplevet.
"Jeg – en mand" er første del af Georg Gjeddes trilogi om Sverre Holm, som på trods af omgivelsernes mange forhindringer vokser op og bliver en nogenlunde tilforladelig forfatter og journalist. Undervejs udsættes han for tragikomiske erotiske oplevelser, som forfatteren skildrer helt uden det omsvøb, som det var kutyme i 1960‘ernes danske litteratur.
Georg Gjedde (1913-1992) var en dansk forfatter og oversætter, som debuterede i 1940 med romanen "Et lilla bånd på øjet. En henkogt roman" og skrev senere trilogien "Jeg – en mand" under pseudonymet Sverre Holm. Georg Gjedde blev flere gange tildelt Statens Kunstfonds Engangsydelse samt Helge Rode Legatet og Jul. Bomhols legatbolig, Digterhjemmet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jeg - en mand

Jeg - en mand