Jeg lader dig gå Forstør

Jeg lader dig gå (e-bog, epub)

Af: Clare Mackintosh

Forlag: Forlaget Aronsen
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 431
Dato for udgivelse: 2016-03-10
Udgivelse: 1
Oversætter: Christian Bundegaard, Anette Broberg Knudsen
ISBN-13: 9788793338227
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 618 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Clare Mackintosh, der tidligere har arbejdet i det engelske politi, har skrevet en nervepirrende krimithriller, hvis plot med garanti vil overraske læserne.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
191,20 kr
Paperback
129,95 kr
epub
68,70 kr

68,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sunday Times-bestselleren er endelig udkommet på dansk! Thriller udkommet i 31 lande Nr. 1 på Amazon.com Over 500.000 solgte eksemplarer i Storbritannien alene Vinder af Theakston's Old Peculier Crime Novel 2016 - Englands største krimipris Vinder af Cognac Prix du Polar-prisen for bedste internationale roman i oktober 2016 En tragisk ulykke. Det hele skete så hurtigt. Hun kunne ikke have forhindret det. Kunne hun? På et sekund er Jenna Grays verden blevet til et mareridt. Hendes eneste håb for at komme videre er at efterlade alt hun kender, og starte på en frisk. Desperat efter at flygte flytter Jenna til en isoleret hytte på den walisiske kyst, men hun hjemsøges af frygt, sorg og minder om en forfærdelig aften i november, som ændrede hendes liv for evigt. Langsomt begynder Jenna at skimte muligheden for lykke i fremtiden. Men hendes fortid er ved at indhente hende, og konsekvenserne vil være ødelæggende…

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jeg lader dig gå

Jeg lader dig gå

Clare Mackintosh, der tidligere har arbejdet i det engelske politi, har skrevet en nervepirrende krimithriller, hvis plot med garanti vil overraske læserne.