Jeg tilstår alt (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Johannes Mario Simmel

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 303
Dato for udgivelse: 2017-12-06
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Grete Andersen, Finn Andersen
ISBN-13: 9788711768198
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 999 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Formater / udgaver
PRIS
60,70 kr

Levering : Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

James Elroy Chandler har netop modtaget den værst tænkelige nyhed. Han har en ondartet hjernesvulst, der vil slå ham ihjel, inden der er gået et år.
Derfor beslutter James at tage sin tilværelse op til overvejelse – for hvad skal man gøre med livet, når man ved, at man kun har et enkelt år tilbage?
James beslutter sig for at vælge en mørk sti. Han begynder at stjæle og myrde, så han kan leve sin sidste tid i luksus, inden sygdommen for alvor får taget på ham.
Men James må til sidst indse, at hans valg kun er en tom flugt fra virkeligheden, og han må atter en gang tage sit liv op til overvejelse, før det er for sent.
Den østrigske forfatter Johannes Mario Simmel (1924-2009) voksede op i både Wien og London, og efter at have uddannet sig til kemiingeniør arbejdede han som journalist, oversætter og tolk for den amerikanske militærregering i Østrig efter anden verdenskrig. Simmel fik sin litterære debut i 1947 med novellesamlingen "Begegnung im Nebel". Efterfølgende udgav Simmel både børnebøger, skuespil og romaner.

Anmeldelser (0)