Jizz: en roman om at elske (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Mette Jensen Hayles


Forlag: Rosenkilde & Bahnhof
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771289824
Udgave: 2
Udgivelsesdato: 19-08-2014
Sideantal: 300 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 1080 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Fordømte længsel Louis Broe har fået det hele for det halve: En smuk kone, en familie i vækst, et parcelhus på Amager og et job som skadestuelæge. Men lever han det liv, han skulle forestille at leve? Han drikker lidt for meget og har lyst til lidt for mange, men ellers går det jo fint nok. Til en havefest en sommernat støder Louis på Pernille. De to indleder et kærlighedsforhold, der bliver så hedt og altopslugende, at Louis må gå fra sin kone og forlade den familie, der har holdt hans liv sammen. På et tidspunkt må Pernille fortælle ham, at de ender med at slå hinanden ihjel, hvis de bliver sammen.
PRIS
120,50 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fordømte længsel Louis Broe har fået det hele for det halve: En smuk kone, en familie i vækst, et parcelhus på Amager og et job som skadestuelæge. Men lever han det liv, han skulle forestille at leve? Han drikker lidt for meget og har lyst til lidt for mange, men ellers går det jo fint nok.

Til en havefest en sommernat støder Louis på Pernille. De to indleder et kærlighedsforhold, der bliver så hedt og altopslugende, at Louis må gå fra sin kone og forlade den familie, der har holdt hans liv sammen. På et tidspunkt må Pernille fortælle ham, at de ender med at slå hinanden ihjel, hvis de bliver sammen.

JIZZ – en roman om at elske er historien om manden, der har alt og kunne drive det endnu videre. Det er også en kærlighedsroman. Et bumpy ride til de inderste vitale organer og til den ende af livet, hvor kærlighed skaber, og kærlighed dræber.

Om forfatteren Mette Jensen Hayles (f. 1976) er uddannet journalist (Danmarks Journalisthøjskole, 2001). Hun bor i København, er gift og har to børn. Hun er en af de personer, der har levet efter mange af de forkerte regler, en der hidtil har overlevet.

Om playlisten Jizz – en roman om at elske har sin egen playliste. Hvert track på listen indgår i bogen eller bidrager til historien med sin særlige stemning, budskab og melodiske eftertanke. Man kan høre playlisten via QR-koden her på bogens bagside og Spotify. JIZZ er den playliste, Louis Broe ville have lavet til sit liv. http://open.spotify.com/user/113204353/playlist/6lUKcxtASmr6C71oDaLOsJ

Jizz [’djis] subst. -en 1. Jizz er et udtryk, der især bliver brugt af ornitologer til at beskrive hele udtrykket af en fugl. Det er altså fuglens samlede form, størrelse, farver og bevægelser, mere end det er de enkelte dele. 2. Ordet er også blevet brugt til at betegne de generelle karakteristika ved andre dyr og planter. 3. Oprindelsen af ordet er en gåde. Nogen mener, det stammer fra Anden Verdenskrig akronymet GISS ”General Impression of Size and Shape (på en flyvemaskine)”, men brugen blandt ornitologer er registreret fra før 1920. Det er mere sandsynligt, at jizz er blevet afledt af det tyske Gestalt, der groft sagt betyder form eller mere indlysende Gist, der afspejler essensen, indholdet. 4. Noget uspecificerbart – ”Få det jizz af mig”. 5. verb. Når noget sprøjter/bobler over, jizzler det. 6. US og UK engelsk slang for sæd. Et ustabilt og polymorft udtryk med mange ortografiskie variationer. a. Sæd: en tyktflydende viskos reproduktiv væske, der ejakuleres under en mands seksuelle ophidselse. b. Korn brugt til at så c. Afgrøde, som vokser på marken eller er høstet.

Anmeldelser (0)