Jomfru Snehvid (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Ed Mcbain

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 237
Dato for udgivelse: 2017-11-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Jette Lond
ISBN-13: 9788711820070
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 471 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
PRIS
43,10 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Sarah Whittaker var fuldstændig skør i bolden. Det havde jeg i hvert fald fået at vide af den advokat, som havde ordnet tvangsindlæggelsen for hendes mor. Men Sarahs brev havde været klart og velformuleret, og hun havde fremstillet sin sag sammenhængende på nydeligt engelsk. I telefonen havde hun lydt lige så normal som enhver anden, jeg kendte i Calusa, Florida. Og når man mødte hende ... jeg tror, jeg forelskede mig i hende, i samme øjeblik jeg så hende."
Matthew Hope bliver så forblændet af den kønne unge pige, at han på stedet påtager sig at hjælpe hende – men det er lettere sagt end gjort!
Den amerikanske forfatter var født under navnet Salvatore Albert Lombino (1926-2005), men besluttede sig i 1952 for at skifte navn til Evan Hunter, og det er blandt andet under dette navn, at han fik succes. Hunter skrev både under sig eget navn, men benyttede sig også flittigt af forskellige pseudonymer, hvoraf Ed McBain muligvis er det mest kendte. Hunter udgav mere end 100 romaner, og særligt krimier. Udover sine romaner skrev Hunter filmmanuskripter og er blandt andet forfatter til manuskriptet bag "The Birds" (1963), der blev instrueret af Alfred Hitchcock. Evan Hunter fik tildelt flere priser og blev nomineret til en Edgar Award hele fire gange. Ed McBains serie om den ukuelige forsvarsadvokat, Matthew Hope, der påtager sig den ene umulige sag efter den anden i sin evige jagt efter sandhed og retfærdighed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jomfru Snehvid

Jomfru Snehvid