Jul på Lavendelgården (Ebog, Epub, Dansk)

Forfattere: Anja Korslund, Inge Hebsgaard


Forlag: Griffle
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793234765
Udgave: 1. ebogsudgave
Udgivelsesdato: 13-11-2015
Serie: Lavendelgården
Serienummer: 2
Sideantal: 105 Sider
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 2246 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Nu kan du tage med til Lavendelgården i hele december, hvor familien Majlund gør sig klar til en forrygende jul. De smukke sorte heste på Lavendelgården giver Mikkel og Trine en ide, der måske kan give Stig og hans drengebande noget af en forskrækkelse. Og mon ikke også Astrohesten Zhera dukker op i dette juleeventyr.
PRIS
73,80 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Nu kan du tage med til Lavendelgården i hele december, hvor familien Majlund gør sig klar til en forrygende jul. Da Mikkel og klassekammeraten Trine får et skoleprojekt om myter, er de ikke i tvivl om, hvem de vil skrive om ... legenden om Den Hovedløse Rytter! Arbejdet med opgaven bringer dem ud i spændende forviklinger og farefulde ridt, når farfar Aage fortæller om den drabelige hovedløse rytter, der red gennem natten på sin kulsorte hest.

De smukke sorte heste på Lavendelgården giver Mikkel og Trine en ide, der måske kan give Stig og hans drengebande noget af en forskrækkelse. Og mon ikke også Astrohesten Zhera dukker op i dette juleeventyr. Bogen er i 24 afsnit, så du kan bruge den som julekalender.

Anmeldelser (0)