Kærestefolkene Forstør

Kærestefolkene (e-bog, epub)

Af: H.C. Andersen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 30
Dato for udgivelse: 2017-08-14
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Illustrator: Bodil Molich
Medforfattere: H.C. Andersen, Jørn Jensen
ISBN-13: 9788711713006
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 6952 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: FixedFormat

Inden for 10 minutter på e-mail

26,35 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Eventyret om toppen der forelsker sig i bolden, men hun vil ikke have ham. Hun vil giftes med en svale. Da de mange år senere mødes i affaldstønden, indser han, hvordan målet for hans kærlighed virkelig var.
Jørn Jensen, født 1946, børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. Som ny lærer for de små klasser fandt han, at der var mangel på egnet læsemateriale til begynderlæsning, og det fik ham til selv at gå i gang med at skrive. Inspirationen henter han i sin egen barndom i 1950‘erne, men også fra oplevelser med hans tre drenge danner grundlag for historierne.
Jørn Jensen har fortolket og omskrevet en række af H.C. Andersens mest kendte eventyr til letlæseligt sprog. Genfortællinger af store forfatteres værker vækker altid debat: Må de overhovedet omskrives? Går den oprindelige ånd tabt? På den anden side kan en omskrivning af det ellers noget kringlede, gammeldags sprog til et mere læsevenligt dansk netop være anledningen til, at børn og unge kommer i gang med at læse de klassiske fortællinger. Og måske senere får mod på at læse de originale fortællinger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kærestefolkene

Kærestefolkene