Kærlighedskrigeren Forstør

Kærlighedskrigeren (e-bog, epub)

Af: Morten Sabroe

Forlag: Politikens Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 248
Dato for udgivelse: 2008-11-03
ISBN-13: 9788756797641
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 732 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
KÆRLIGHEDSKRIGEREN er en forrygende morsom, bevægende og tankevækkende skildring af en mands opgør med selvhøjtideligheden.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
41,25 kr
zip_mp3
41,25 kr

41,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hun hedder Vicky Alvarez. Hun er vidunderlig. Hun optræder i hans fars revy. Han er 10 år da hun går i hans blod. Hun lærer ham at mennesker er svigefulde. Igennem hele sit liv vil han altid være et skridt foran, parat til at svigte, før han selv bliver det. Han er Pinball Wizard, han kender spillets regler, han spiller det bedre end nogen. Forfatteren Morten Sabroe drager ud på en rejse. Et gammelt regnskab skal gøres op med en indiansk kvinde han mødte i Aspen, Colorado, 18 år tidligere. Med sig har han en usædvanlig rejsekammerat, den amerikanske soldat Matt, der vender op og ned på hans verdensbillede.I Aspen indser han at det opgør han skal tage, også er med sig selv. Det er opgøret med drengen Pinball Wizard, som skærer alle der svigter ham væk og ikke tør give sig hen og knytte venskaber.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kærlighedskrigeren

Kærlighedskrigeren

KÆRLIGHEDSKRIGEREN er en forrygende morsom, bevægende og tankevækkende skildring af en mands opgør med selvhøjtideligheden.