Kapitalismens ansigter Forstør

Kapitalismens ansigter (e-bog, pdf)

Af: Niels Albertsen

Forlag: Forlaget Philosophia
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 248
Dato for udgivelse: 2012-09-01
Udgivelse: 1. udgave
Redaktion: Morten Raffnsøe-Møller, Mikkel Thorup, Thomas Vinther Larsen, Ejvind Hansen
Medforfattere: Niels Albertsen, Marius Sylvestersen, Ejvind Hansen, Thomas Lopdrup-Hjorth, Sverre Raffnsøe, Steen Brock, Bo Allesøe Christensen, Hubert Buch-Hansen, Ove K. Pedersen, Li Xing, Roger Buch Hansen, Martin Marcussen, Søren Christensen, Morten Raffnsøe-Møller,
ISBN-13: 9788788663822
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2139 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Med antologien Kapitalismens ansigter har vi bedt en række forskere forholde sig til, hvor dybt ned i grundstrukturerne økonomien er udfordret.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

68,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kapitalismen har mange konkrete, menneskelige ansigter: Bill og Melinda Gates’ smilende ansigter som kontrafej for en svulmende filantro-kapitalisme. Pakistanske drengeansigter i en sweatshop som udtryk for kapitalismens globale ulighed. Billedet af desperate investment-bankere med svedpletter under armhulerne som ansigt for en finanskapitalisme, der er på vej i global krise med truende følger for os alle. Økonomien er noget, der vedrører os alle. I de senere år ofte som en slags trussel, vi skal værne os imod. Vi har en “globalisering, der banker på døren” eller en “finanskrise”, der får skylden for fyringsrunder, økonomiske underskud og politiske stramninger. Vi hører altså, at økonomien er i krise. Krisen udlægges imidlertid ofte som et midlertidigt problem, som kan fixes, hvis vi handler klogt og indsigtsfuldt – f.eks. ved at holde hånden under de mest centrale økonomiske aktører. I denne bog har vi bedt en række forskere om at forholde sig til, hvor dybt ned i grundstrukturerne økonomien er udfordret. Står vi på tærsklen til en ny økonomisk samfundsorden, eller vil den kapitalistisk orienterede økonomi tilpasse sig de nye forhold? Dette gøres dels ved at undersøge, hvordan kapitalismen tager sig forskelligt ud rundt omkring i verden, dels ved at diskutere kapitalismens forskellige, historiske former samt de nyeste og gryende former og dels ved i den afsluttende del at give et bud på kapitalismens kommende former og udfordringer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kapitalismens ansigter

Kapitalismens ansigter

Med antologien Kapitalismens ansigter har vi bedt en række forskere forholde sig til, hvor dybt ned i grundstrukturerne økonomien er udfordret.