Kartofler, frugt & grønt Forstør

Kartofler, frugt & grønt (e-bog, pdf)

Af: Tina Dalbøge

Forlag: Forlaget LOOKmyBOOK
Format: pdf
Sprog: Dansk
Serietitel: Ideer fra Førstehjælp til fantasien
Sideantal: 48
Dato for udgivelse: 2012-06-27
Udgivelse: 2.
Nr. i serien: 4
Redaktion: Tina Dalbøge
ISBN-13: 9788799525874
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 9789 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Få kreative idéer til, hvad du kan lave ud af kartofler og skaller og skræller fra frugt og grønt. Af hobbymaterialer er brugt lidt maling, lim og ståltråd.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

52,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

E-bogen "Kartofler, frugt & grønt" tager udgangspunkt i go´ gammeldags kreativitet. De viste idéer er lavet af ud af kartofler og skaller og skræller fra frugt og grønt, kun tilsat lidt genbrug og billige hverdagsting. Derudover er det brugt lidt maling, lim og ståltråd. Der er masser af fantasi og inspiration til krea-udfoldelse for hele familien. Og der er også idéer der tænder drengene. Se fx hvordan du kan lave riddere og farlige kannibaler. Læs også interviewet med Bubber, der fortæller om hvordan han har brugt kreativiteten som brændstof. Hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen og læringsekspert Svend Erik Schmidt giver hver deres bud på, hvorfor kreativ udfoldelse og finmotorik er kommet for at blive. Der er lagt vægt på at idéerne skal appellere til drengene. Så de også får lyst til at bruge fantasien og skabe, kreere og hygge sig med kreativ udfoldelse. "Kartofler, frugt & grønt" er uddrag fra den fysiske bog “Førstehjælp til fantasien”. E-bogen er på 48 sider + en printvenlig version.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kartofler, frugt & grønt

Kartofler, frugt & grønt

Få kreative idéer til, hvad du kan lave ud af kartofler og skaller og skræller fra frugt og grønt. Af hobbymaterialer er brugt lidt maling, lim og ståltråd.