KENDER DU VIETNAM Forstør

KENDER DU VIETNAM (e-bog, epub)

Af: Palle Petersen

Forlag: PalleP-forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 50
Dato for udgivelse: 2017-08-04
Udgivelse: 1. e-bogsudgave
Illustrator: Palle Petersen
ISBN-13: 9788793464384
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 13475 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Fortæller om Vietnams dramatiske historie med kolonisering og krig - og om dagliggdag og udvikling. Rigt illustreret med farvebilleder og tegninger. Letlæst 3-8. klasse.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

81,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vietnams historie og dagliglivet i dag, rigt illustreret med farvebilleder og gamle og nye tegninger. Letlæst fra 3-8. klasse. Vietnam har været hårdt ramt at kolonisering og krige helt frem til 1970érne. Franskmændene koloniserede landet i 1800-tallet som en del af Fransk Indokina. I 1950érne lykkedes det efter hårde kampe og med kinesisk hjælp at befri land. Landet blev delt i Nord- og Sydvietnam. Det kommunistiske nord, og det vestlige syd. Kina søgte også at dominere landet. Amerikanerne frygtede at landet ville blive helt kommunistisk og indledte i 1960´erne krig mod Nordvietnam. Amerikanerne havde svært ved at nedkæmpe Nordvietnameserne, supemagten tabte krigen og i 1970érne blev hele landet kommunistisk - og er det stadig i dag. Men vietnameserne havde vundet krigen og er et stolt folk. Der har de sidste 20 år været en enorm udvikling, blandt andet ved at lave ting til andre lande, her i blandt Danmark. Det fattige land er blevet rigere. Palle Petersen har skrevet over 100 bøger, heraf mange fotografiske billedbøger om børn i andre lande, alle er udkommet som trykte - og som e-bøger - se www.ereolen.dk. Her i blandt en serie KENDER DU ... - Grønland, Island, Færøerne, Kina og De danske kolonier. Han har modtaget flere priser blandt andre Børnebogsprisen og Skolebibliotekernes pris. se mere: Kraks Blå Bog - og http://pallepetersen.mono.net

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

KENDER DU VIETNAM

KENDER DU VIETNAM

Fortæller om Vietnams dramatiske historie med kolonisering og krig - og om dagliggdag og udvikling. Rigt illustreret med farvebilleder og tegninger. Letlæst 3-8. klasse.