Klædt af på nettet: personlige beretninger fra den virtuelle verdens gråzone Forstør

Klædt af på nettet: personlige beretninger fra den virtuelle verdens gråzone (e-bog, pdf)

Af: Morten Bang Larsen

Forlag: Turbine Forlaget
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 72
Dato for udgivelse: 2012-02-06
Udgivelse: 1. udgave
ISBN-13: 9788770907682
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 977 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
"Klædt af på nettet" går tæt på unges ubehagelige oplevelser på nettet - og kommer med gode råd til de unge og deres forældre.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

108,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Klædt af på nettet" går tæt på unges ubehagelige oplevelser på nettet - og kommer med gode råd til de unge og deres forældre. Journalisten Morten Bang Larsen har i gennem et år været i kontakt med unge mennesker, der på egen krop har erfaret, hvordan det er at komme i kontakt med - og blive lokket af - de forkerte mennesker på det store internet. I bogen “Klædt af på nettet” der er relevant læsning for de ældste folkeskoleelever, deres lærer og forældre, ja for alle med unge mennesker omkring sig, møder læseren de tre unge mennesker Lotte, Martin og Julie. De var helt unge, da de ramlede ind i voksne, som forsøgte at manipulere og lokke dem til at udføre seksuelle handlinger på nettet via et webkamera. Det lykkedes desværre i to af tilfældene. Alligevel har de haft modet til at stå frem med deres meget personlige fortællinger, så andre børn, unge og voksne kan lære af dem. Udgivet i samarbejde med Medierådet for Børn og Unge Bogen er udgivet i samarbejde med Medierådet for Børn og Unge og indeholder konkrete råd til, hvordan man undgår “grooming”, som udnyttelsen hedder i fagsprog. I bogen møder læseren også folkeskolelæreren Steffen Bech. Han var Lottes lærer på det tidspunkt, hvor hun blev udsat for overgreb på nettet. På baggrund af de erfaringer har han udarbejdet en lærervejledning og arbejdsspørgsmål og debatoplæg til eleverne. Dette materiale er frit tilgængeligt på TURBINE forlagets hjemmeside.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Klædt af på nettet: personlige beretninger fra den virtuelle verdens gråzone

Klædt af på nettet: personlige beretninger fra den virtuelle verdens gråzone

"Klædt af på nettet" går tæt på unges ubehagelige oplevelser på nettet - og kommer med gode råd til de unge og deres forældre.